Saturday, April 30, 2011

Super Duper Crazy ~ Ipad2

Akhirnya saya berjaya memiliki Ipad2!!!
Rahsia mendapatkannya ialah....terpaksa beratur selama 5 jam from 9.30am-2.30pm....dengan perut yg besar tak besar, ala2 sederhana perut ~ 36 weeks.....walaupun anda preggy, takde sapepun kesian nak bg anda pergi depan beli dulu, terpaksala join gak beratur...

Ini semua gara2 nak bagi seprise kat suami....actually suami sampai pada hari yg sama 29 apr, landed at 2pm...so nak bagi kejutan la sempena besday dia...ingatkan sempatla amik dia kat airport sambil bg ipad2 tu kat dia...ghupe2nya laki dah landed, bini still kat sunway pyramid beratur tunggu turn...hahahaha...terpaksala en.suami amik limo balik umah mak, coz kunci umah kat saya, then tak tau kul brapa saya leh sampai umah....dia tak tau sy tgh beratur nak beli ipad2...

Lepas dpt je Ipad2 at 2.30pm, wa zasss amik kids kat skool...then zasss ke rumah mak sebab suami kat sana....heeee... terus bg Ipad2 tu kat suami....suka gilos dia, walaupun tak dpt spec yg dia nak, tp dia terharu tgk isteri dia sanggup beratur 5hr dgn mengandung 36weeks semata2 nak dptkan Ipad2 tu....takpe, wa sanggup beratur 5jam, tp yg bayo mestila dia, wa kan fulltime housewive harharhar...wa cuma kuar wang nak beli casing jer, Ipad2 tu wang dia...pandai wa!!!!

Q at machines-panjang gilos cam ular kena palu

hasilnya!!!

Q at harvey norman-limited 50 unit only per day
*sorry, gambo kurang jelas...amik dr hp cikai jer...

1 comment:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)